Nissan ajorna l'ERO per arribar a un acord amb els treballadors

L'administració de l'empresa es mostra positiva i seguirà la mediació amb el comitè, que rebutja els 600 acomiadaments

Un grup de treballadors de Nissan concentrats davant la seu del Departament de Treball | ACN Un grup de treballadors de Nissan concentrats davant la seu del Departament de Treball | ACN

La direcció de Nissan ha decidit ajornar l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO), que tenia previst presentar aquest dimarts, i continuar negociant per arribar a un acord amb els treballadors. Segons fonts coneixedores de la mediació, que ha començat aquest dilluns a la seu del Departament de Treball de la Generalitat, l'administració de l'empresa s'ha mostrat positiva davant la possibilitat d'arribar a un acord i ha optat per seguir negociant.

El mateix dilluns un centenar de treballadors s'han manifestat a les portes de la Conselleria i han tallat el carrer Sepúlveda en aquest punt durant una hora per mostrar el seu "rebuig total" a la proposta de la directiva perquè afirmen que inclou l'acomiadament de 600 treballadors.

Abans d'entrar a la reunió, el president del comitè d'empresa, Juan Carlos Vicente, ha confirmat en una atenció als mitjans que els representants dels treballadors havien rebut el preavís de convocatòria d'ERO amb data del 30 d'abril.

Més informació
El Departament de Treball convoca una reunió de mediació entre Nissan i la plantilla
Nissan millora l'oferta per als treballadors que s'acullin a l'ERO
Nissan tira endavant amb l'ERO a 600 treballadors
Avui et destaquem
Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

El més llegit