Eurecat tracta les tendències tecnològiques al Forum TurisTIC

El centre tecnològic tracta els reptes globals del sector turístic en la seva relació amb la transformació digital en la desena edició de l'esdeveniment

La desena edició del TurisTIC tractarà les noves tendències digitals al sector | Cedida La desena edició del TurisTIC tractarà les noves tendències digitals al sector | Cedida

Eurecat celebrarà el pròxim 10 de maig la desena edició del Forum TurisTIC, la seva ponència sobre els principals reptes tecnològics que enfronta el sector turístic. El centre tecnològic acollirà debats sobre avenços com el metavers, les oportunitats de negoci en els nous entorns o la sostenibilitat i el canvi climàtic.

Així, el Forum TurisTIC d'Eurecat tractarà qüestions com el turisme sostenible i les noves preferències més sostenibles dels clients i usuaris. També dedicaran espais a les noves tecnologies i els biaixos dels sistemes d'intel·ligència artificial; i com aprendre a evitar-los per "humanitzar més la tecnologia en el sector turístic".

En altres presentacions, els ponents tractaran el rol de les xarxes socials en el sector turístic amb l'entrada de nous consumidors de la generació Z; i els nous patrons de consum que se'n generen. Sota el títol 10 anys de turisme i innovació: reflexions, l'entitat agruparà entitats i empreses del sector turístic, així com de tecnologia, institucions públiques i gremis especialitzats.

Segons el president d'Eurecat, Xavier Torra, el Forum TurisTIC "farà un recorregut i reflexió per l'evolució del turisme al llarg dels anys, en un entorn molt canviant i en constant evolució". Per la seva banda, el director científic de l'Àrea de Turisme d'Eurecat, Salvador Anton Clavé, ha celebrat la "dimensió diferent" que aquesta edició pren respecte de les edicions, en tant que "no només aprofundirà a les aportacions que la tecnologia pot fer a la dinàmica turística, sinó també debatent el paper que tenen en la mateixa transformació".

Més informació
Eurecat presenta al MWC una aplicació per poder fer la revisió de la vista des de casa
Eurecat facilita els assajos de mascaretes
Eurecat desenvolupa un implant biofotònic per a pacients amb esclerosi
Avui et destaquem
El més llegit