Europastry compra una empresa a Portugal

L'empresa adquireix Confiteria Torres amb l'objectiu d'incrementar la seva capacitat productiva al país veí

Els beneficis d'Europastry creixen més d'un 20% el 2018 | EP Els beneficis d'Europastry creixen més d'un 20% el 2018 | EP

La multinacional de masses congelades Europastry ha comprat la portuguesa Confeitaria Torres, una empresa familiar amb més de 50 anys de trajectòria i especialitzada en brioixeria i pastisseria fresca ultracongelada. L'objectiu és augmentar la seva presència al mercat de Portugal, incrementar la seva cartera de productes i la capacitat productiva i sumar un nou obrador artesanal.

Aquest nou obrador s'afegeix a la planta que Europastry ja té al país veí, concretament a Carregado. Gràcies a aquesta adquisició, la companyia distribuirà la seva cartera de productes regionals i internacionals tant als clients actuals de Confiteria Torres com a la resta de clients d'Europastry. La compra s'emmarca en l'estratègia de l'empresa d'internacionalitzar el seu negoci i apostar per la qualitat i la innovació. 

Europastry, que l'any passat va celebrar el seu 30è aniversari, té més de 4.000 treballadors arreu del món, 22 centres de producció, opera en més de 60 mercats i el 2017 van assolir una facturació de 600 milions d'euros.

Més informació
Europastry, el rei de les masses congelades
Europastry destina 10 MEUR a ampliar la planta de València
Europastry factura 560 milions d'euros el 2016, un 7% més
Avui et destaquem
El més llegit