Expohogar BCNJoya estrena la seva edició més sostenible

Entre les últimes tendències en decoració, destacarà l'anomenada 'Eco-friendly', basada en el reciclatge de materials com plàstic o cotó

Expohogar BCNJoyas presenta les novetats de la temporada tardor hivern Expohogar BCNJoyas presenta les novetats de la temporada tardor hivern

El saló Expohogar BCNJoya, organitzat per Fira de Barcelona, donarà començament a la seva nova edició al palau 2 del recinte de Montjuïc amb les novetats de la  temporada tardor/hivern 2019-2020 en objectes de regal, decoració de la llar, bijuteria, complements de moda i articles de joieria i rellotgeria de prop de 200 expositors.

Entre les últimes tendències en decoració, destacarà a Expohogar l'anomenada Eco-friendly, basada en el reciclatge de materials com plàstic o cotó, transformats en objectes diversos, com mantes, coixins o catifes. Aquesta tendència se suma als articles d'estil ètnic i el protagonisme del color morat.

Expohogar BCNJoya acollirà així mateix l'Special Expert Event (SEE), l'espai que reunirà tallers i xerrades divulgatives a càrrec de reconeguts experts, sobre temes com interiorisme comercial, estratègies de venda online i offline, així com demostracions d'empaquetat de regal o art floral.

Més informació
La consultoria és fa un lloc a Expohogar
Expohogar tanca amb 10.000 visitants professionals
Avui et destaquem
El més llegit