L'expohogar tanca amb rècord d'expositors
L'expohogar tanca amb rècord d'expositors

Expohogar tanca amb 10.000 visitants professionals

El certamen presenta les principals novetats en articles de regal, mobiliari, decoració de la llar, bijuteria, complements de moda

L'edició 60 d'Expohogar, que s'ha celebrat del 22 al 25 de setembre al recinte Montjuïc de Fira de Barcelona, ha tancat aquest dimarts amb prop de 10.000 visitants professionals procedents de Catalunya, Aragó, País Valencià, Balears, País Basc, Andorra i el sud de França.

El certamen ha presentat les principals novetats en articles de regal, mobiliari, decoració de la llar, bijuteria, complements de moda i BCNJoya, el sector de joieria i rellotgeria que aquest any ha comptat amb 120 expositors, un 20% més pel que fa a 2017, ha informat Fira en un comunicat aquest dimarts.

Els visitants han valorat positivament les activitats que s'han desenvolupat en el SEE Special Expert Event, l'espai dedicat a les 17 conferències i tallers divulgatius sobre marxandatge visual, escaparatisme, comunicació i disseny, així com a les demostracions d'art floral i d'empaquetat de regal, que han comptat amb un total de prop de 680 assistents.

Entre les tendències en decoració de la llar han destacat els metalls daurats, el vellut i la presència de plantes naturals de gran grandària, mentre que en els articles del sector de joieria comercial s'ha notat una tornada a la fi del segle XX.

El saló tornarà al recinte de Montjuïc el gener vinent per presentar les col·leccions d'articles de regal, decoració de la llar, bijuteria i complements de moda de la temporada primavera-estiu del 2019.

Més informació
Torna Expohogar amb les últimes novetats en decoració i joieria
Expohogar Tardor reunirà 250 empreses i 11.000 professionals
Les noves tendències en decoració tornen a l’Expohogar
Avui et destaquem
El més llegit