Torna Expohogar amb les últimes novetats en decoració i joieria

Fira de Barcelona acull entre el 22 i el 25 de setembre el saló dedicat a la llar que reunirà 250 empreses líders en la seva especialitat

La fira comptarà per quarta vegada amb el sector BCNjoya La fira comptarà per quarta vegada amb el sector BCNjoya

Nova edició d'Expohogar Tardor a Barcelona. Des del 22 fins al 25 de setembre, Fira de Barcelona torna a acollir el saló dedicat a les últimes novetats en decoració de la llar, joieria, bisuteria i objectes de regal, que se celebra al palau 2 del recinte de Montjuïc.

La fira comptarà per quarta vegada amb el sector BCNjoya, dedicat a la joieria i la relotgeria, que presentarà les seves propostes a més de 100 empreses i inclourà un espai dedicat a la joieria artesana i de vanguardia anomenat BCNjoya Concept, segons ha explicat Fira de Barcelona en un comunicat.

A més, Expohogar acollirà l'Special Expert Event SEE, on hi haurà xerrades divulgatives, tallers i demostracions dirigides als expositors i visitants del saló. Aquest espai reunirà una quinzena d'activitats i es desenvoluparan altres temes clau del canal retail.

A banda d'això, hi haurà un nou espai dedicat a les escoles de disseny, on exposaran les millors propostes dels seus alumnes per, com ha el director d'Expohogar, Josep Alcaraz, "oferir als dissenyadors més joves la possibilitat de donar visibiliat a les seves creacions en un entorn de negocis que compta amb la presència de molts compradors professionals".

 

Més informació
Expohogar Tardor reunirà 250 empreses i 11.000 professionals
Les noves tendències en decoració tornen a l’Expohogar
Expohogar reunirà 130 empreses
Avui et destaquem
El més llegit