Indonèsia ja fabrica els vàters de Roca

El grup inverteix 22 milions d'euros en la construcció d'una planta de més de 44.000 metres quadrats prop de la capital del país

La nova fàbrica de Roca a Indonèsia | Ministeri de l'Interior La nova fàbrica de Roca a Indonèsia | Ministeri de l'Interior

Roca ha invertit 22 milions d'euros en estrenar la seva primera planta de sanitaris a Indonèsia, una planta que forma part d'una inversió total de 60 milions d'euros que tenen previst fer efectiva en el país en durant els propers anys.

La planta, situada a menys de 40 quilòmetres de Jakarta, la capital d'Indonèsia, compta amb una superfície construida de més de 44.000 metres quadrats, entre els quals hi ha un centre logístic, àrees de servei i oficines. Quan estigui en ple rendiment, assolirà una producció de dos milions de peces sanitàries de porcellana.

El grup ja va començar les operacions a Indonèsia el maig del 2017, quan va constituir una joint venture amb dos distribuidors locals, dels quals Roca és el soci majoritari amb el 80%. Durant aquest temps, la companyia ha desenvolupat la xarxa comercial per extendre la marca a 700 punts de venda repartits entre Borneo, Sumatra, Java i Bali.

Amb aquesta inauguració, la companyia amplia a 83 el número de plantes pròpies repartides en 21 països d'arreu del món, 41 de les quals es dediquen a la fabricació de la porcellana sanitària. De fet, l'estratègia internacional de Roca es basa en ser presents en aquells països que acreditin tenir una alta demografia, al voltant dels 100 milions d'habitants.

Més informació
Fluidra renovarà l'Aceh Aquatic Center d'Indonèsia
Reig Jofré apunta a Indonèsia i els EUA
La FOEG promou el negoci d'empreses gironines amb Indonèsia
Avui et destaquem
El més llegit