Fluidra renovarà l'Aceh Aquatic Center d'Indonèsia

El projecte, valorat en prop d'1,4 milions d'euros, serà la seu dels XIII Jocs PORA, popular competició nacional del país asiàtic

FLUIDRA Aceh Aquatic Center Project | Cedida FLUIDRA Aceh Aquatic Center Project | Cedida

Fluidra s'ha adjudicat el contracte per a la reconstrucció de les piscines de l'Aceh Aquatic Center, en Jantho, Indonèsia, per un valor d'1,4 milions euros. Fluidra Engineering durà a terme el disseny del projecte i la supervisió de la instal·lació.

Més info: Fluidra: innovant a raig

El projecte de Fluidra pea l'Aceh Aquatic Center inclou subministrament i construcció d'una piscina amb el sistema de panell curt Skypool, revestiment, filtració, desinfecció, equipament per a competició i trampolins Duraflex. Entre el 18 i el 25 de novembre de 2018, aquest centre acollirà la XIII edició dels Jocs PORA, una popular competició nacional d'Indonèsia en la qual participaran més de 4.500 atletes de 23 districtes a l'Aceh. A més de la natació, es realitzaran competicions en almenys altres 12 esports, inclosos bàdminton, futbol i ciclisme.

Aquest projecte s'afegeix a la presència de Fluidra en les competicions aquàtiques en el continent asiàtic. La companyia també ha estat el proveïdor oficial encarregat d'instal·lar les quatre piscines per a les disciplines aquàtiques dels Asian Games 2018, que se celebren del 18 d'agost al 2 de setembre a les ciutats de Jakarta i Palembang, a Indonèsia.

A Malàisia, Fluidra també ha dut a terme la instal·lació i el disseny de sis piscines pels XIX Sukma Games. A Espanya, Fluidra s'ha encarregat del disseny i construcció de la piscina olímpica que va acollir les competicions de natació i waterpolo en els Jocs Mediterranis de Tarragona 2018.

Més informació
Fluidra guanya 34,1 MEUR després de fusionar-se amb Zodiac
Fluidra obté els millors resultats de la seva història
Avui et destaquem
El més llegit