Factor Energia i Grup Sifu impulsen el vehicle elèctric privat

Les dues companyies tanquen una col·laboració per instal·lar punts de recàrrega a cost zero per a les comunitats de veïns

Emili Rousaud, director general de Factor Energia, i Albert Campabadal Blanco, vicepresident de Grup SIFU | Cedida Emili Rousaud, director general de Factor Energia, i Albert Campabadal Blanco, vicepresident de Grup SIFU | Cedida

Factor Energia i Grup SIFU tanquen un acord per promocionar la implantació de punts de recàrrega de vehicles elèctrics a les zones d'aparcament de comunitats de veïns i amb un cost zero per a l'usuari final. La col·laboració entre les dues organitzacions respon a la seva aposta per la sostenibilitat i la mobilitat elèctrica privada.

Mentre que Grup SIFU s’encarregarà de la instal·lació dels punts de recàrrega des del punt de vista del material elèctric i de comunicacions, així com de la seva configuració i manteniment posterior, Factor Energia facilitarà els dispositius, les prescripcions tècniques, el projecte i proporcionarà els serveis de subministrament elèctric i de gestió de càrregues dels usuaris de la comunitat de veïns.

Les dues companyies han establert que els estudis tècnics, permisos i resta d’accions escomeses a les finques per dur a terme la instal·lació no tindran cap cost per les comunitats. L’acord també suposa donar avantatges als veïns que finalment optin per instal·lar un punt de recàrrega a la seva plaça de pàrquing, ja que podran abonar la seva connexió de manera fraccionada en fins a 24 mesos per a la seva comoditat.

Més informació
Empreses endollades a la mobilitat
Cooltra premiada pel seu concepte de mobilitat sostenible
El vehicle elèctric guanya presència a Europa
Avui et destaquem
El més llegit