La Fageda compartirà el seu èxit a la 20a ‘Jornada sobre el Model Fageda’

La cita s’ha consolidat com el punt de trobada per a emprenedors d’arreu del món que han pres La Fageda com a model d’inspiració per als seus projectes

Imatge d'una xerrada | La Fageda Imatge d'una xerrada | La Fageda

Donar a conèixer l’experiència de La Fageda a emprenedors socials i mostrar les claus de l’èxit d’un projecte nascut per resoldre una problemàtica social a través d’una empresa viable. Aquest és l’objectiu que ha sustentat les dinou edicions de la ‘Jornada sobre el Model Fageda’ que l’entitat celebrarà de nou el pròxim 21 d’abril a Santa Pau. Enguany, amb motiu de la vintena edició, l’esdeveniment comptarà amb la presència d’emprenedors socials que han posat en marxa el seu projecte inspirant-se en La Fageda.

Més info: La Fageda, el projecte social que ven milions de iogurts

Considerat un model d’èxit, les dinou edicions celebrades fins avui han estat el punt de trobada per prop de 400 emprenedors d’arreu del món; tots ells han contribuït al llarg d’aquest temps a la consolidació d’un espai d’intercanvi d’experiències encaminat a situar l’emprenedoria social com a palanca de transformació de la societat, bo i impulsant un model econòmic més just, inclusiu i sostenible.

Les dinou edicions celebrades fins avui han estat el punt de trobada per prop de 400 emprenedors d’arreu del món

La jornada sobre el model La Fageda va néixer el 2012 per atendre les demandes de diversos emprenedors que es fixaven i s’inspiraven en el model de La Fageda per estructurar i crear el seu propi negoci. Aquest fet, que es va convertir en una tendència compartida per diversos professionals, va donar peu a crear una jornada exclusiva per resoldre els seus dubtes i crear un espai per compartir impressions.

“Després de 10 anys organitzant la Jornada sobre el Model Fageda, és una gran satisfacció per a nosaltres poder arribar a la 20a edició aquest 2023, la qual cosa ens demostra que la creació d’aquesta iniciativa va ser un autèntic encert, que contribueix al desenvolupament i l’impuls de l’emprenedoria social”, valora Albert Riera, director de relacions institucionals, i encarregat de coordinar les jornades. D'altra banda, per a la directora adjunta de La Fageda, Sílvia Domènech, aquesta jornada “és la fórmula que ens permet anar construint i consolidant una comunitat cada vegada més gran de persones que creuen que un altre model empresarial és possible”.

Més informació
La Fageda s'expandeix a Madrid i el País Valencià
La Fageda celebra 40 anys amb l'estrena de l'Escola de Noves Oportunitats
L'aposta sostenible de La Fageda: iogurts a granel i envasos de cartró
Avui et destaquem
El més llegit