L'aposta sostenible de La Fageda: iogurts a granel i envasos de cartró

L'empresa innova en el seu producte estrella amb recipients biodegradables, nous gustos i noves textures

Els nous envasos de cartró de La Fageda | Cedida Els nous envasos de cartró de La Fageda | Cedida

La Fageda ha decidit innovar en el seu producte estrella, el iogurt, i ho fa amb nous envasos, nous gustos, noves textures. Segons informen en un comunicat, a partir del proper mes de novembre estarà a la venda el iogurt natural cremós en format granel, que es podrà servir en un envàs biodegradable. A més, també prepara el llançament, pel primer trimestre del 2020, d’una nova família de iogurts en envàs de cartró i en format de mig quilo. 

La Fageda va començar a fabricar iogurt natural cremós l’any passat en galledes de 3 quilos per al sector de l’hostaleria i la restauració. Ara ha arribat a un acord amb l’empresa catalana Granel Community perquè els consumidors puguin comprar a granel el iogurt cremós d’aquesta marca en cinc de les seves botigues, concretament a Vic, Palamós, Barcelona, El Vendrell i Vilanova i la Geltrú. Les botigues disposaran de neveres dispensadores que permetran comprar la quantitat de iogurt que es vulgui i servir-se en envàs biodegradable. Un cop a la nevera de casa, es recomana consumir-lo durant els quatre dies següents. Aquesta modalitat de iogurt és una evolució del iogurt de granja que La Fageda fabrica des de fa 26 anys. 

La directora comercial i de màrqueting, Sílvia Domènech, explica que "a aquestes qualitats hi hem de sumar la capacitat d’adaptar-los a modalitats de consum que marquen tendències, que són avantatjoses pels nostres consumidors, respectuoses pel nostre medi i en consonància amb la raó de ser de La Fageda”.

Més informació
La Fageda vol facturar més apostant per les melmelades
La Fageda inverteix 652.000 euros en un nou obrador
La Fageda frega els 20 milions d'euros de facturació
Avui et destaquem
El més llegit