Familia Torres, guanyadora de l'International Wine Challenge

La companyia ha obtingut una puntuació de 95 punts amb el seu vi Clos Ancestral 2020

Clos Ancestral 2020 de FamIlia Torres | Cedida Clos Ancestral 2020 de FamIlia Torres | Cedida

Clos Ancestral 2020 de FamIlia Torres ha obtingut medalla d'or i una puntuació de 95 punts sobre 100 en el prestigiós certamen de vins britànic International Wine Challenge, que ha donat a conèixer els resultats recentment. La segona anyada d'aquest vi ecològic del Penedès, l'únic elaborat amb la varietat ancestral moneu, ha captivat al jurat per la seva potència aromàtica, tanins suaus i acidesa brillant, que l'ha definit com a “vibrant i juvenil” i “molt encantador” en la seva nota de tast.

Com a curiositat, el vi prové majoritàriament de la històrica finca del Castell de la Bleda, al Penedès, molt a prop de Mas la Plana. 2020 va ser un any de precipitacions abundants durant el cicle vegetatiu, però amb un estiu sec amb temperatures elevades

En la 38 edició de l’International Wine Challenge competien milers de vins procedents de més de 50 països, que han estat tastats i avaluats per un jurat professional aquest mes d'abril a Londres. El certamen és considerat un dels concursos anuals de vins més rigorosos i influent del món.

Més informació
La penedesenca Família Torres, entre les millors vinyes del món
Avui et destaquem
El més llegit