Canvis al consell d'administració de Fiatc

Nuria Pascual, Montse Surroca i Joan Hortalà, nous vocals del consell

Joan Castells Fiatc Joan Castells Fiatc

Canvis al consell d'administració de Fiatc. Nuria Pascual Lapeña, Montse Surroca Comes i Joan Hortalà Vallvé són els nous vocals entrants en substitució de Joan Hortalà i Arau i Juan Carlos Giménez- Salines Colomer, així com de Diego Caparrós Diaz en aquest cas a causa de la seva recent defunció. Els nous fitxatges tenen "una excel·lent reputació acadèmica i empresarial", apunten des de l'entitat en un comunicat.

Durant la junta, s'han posat en relleu les valuoses aportacions a la gestió de l'asseguradora durant els més de 25 anys que han format part del consell d'administració. Aquestes substitucions tenen per objecte donar compliment a les recomanacions del sistema de govern corporatiu de l'entitat en referència a la composició del consell d'administració, màxim òrgan de decisió.

Més info: Castells: "Catalunya no té relacions correctes amb les principals empreses"

"Amb aquesta pandèmia s'ha atès l'esperança de salut o l'assegurança d'enterraments. L'assegurança en assistència de viatge ha caigut en picat, hem canviat amb el teletreball i també amb assegurances cibernètiques. El sector ha estat bastant professional i hem cobert el que s'havia de cobrir, hem canviat les normes d'exclusions per cobrir circumstàncies molt especials", assegurava el president i conseller delegat de Fiatc, Joan Castells, en una entrevista recent en VIA Empresa. Nuevos cambios en el consejo para nuevos tiempos de las mútuas. 

Més informació
"Per salvar el món, s'ha de trencar l'ortodòxia"
Avui et destaquem
El més llegit