Fiatc incorpora la vicepresidenta executiva de Condis

Amb la incorporació de Pilar Comtal Bargos, el consell de Fiatc estarà format per catorze consellers dels quals cinc són dones

Una oficina de Fiatc en una imatge d'arxiu Una oficina de Fiatc en una imatge d'arxiu

Fiatc Assegurances ha incorporat en el seu consell d'administració Pilar Comtal Bargos, vicepresidenta executiva de Condis Supermercats, segons informen en un comunicat. La Comissió de Nomenaments i Retribucions de l'Entitat Asseguradora va proposar el seu nomenament per cooptació que serà ratificat en la propera Junta de Mutualistes que se celebrarà properament.

Amb aquesta incorporació, el consell de Fiatc estarà format per catorze consellers dels quals cinc són dones, a més de la secretària no consellera i nou homes. Cal destacar que dels últims nomenaments, tres han estat dones.

Bargos és llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona i ha realitzat diverses formacions de postgrau, destacant un programa de Direcció general a l'Iese, així com diversos programes de lideratge, fiscalitat, consultoria en l'empresa familiar i cursos de control intern i auditoria de processos.

Va iniciar la seva trajectòria professional a KPMG, passant des del 1996 fins avui a exercir el càrrec d'adjunta a la Direcció Financera i vicepresidenta Executiva de l'empresa familiar Condis Supermercats, SA.

Més informació
FIATC dóna un salt a la seva app per facilitar la vida als seus clients
Canvis al consell d'administració de Fiatc
Avui et destaquem
El més llegit