Fira signa un acord amb GL events per la gestió del CCIB

Les dues organitzacions comercialitzaran conjuntament els esdeveniments que se celebrin a l'espai congressual entre 2021 i 2026

Pla mitjà del director general del CCIB, Marc Rodríguez; el president de Fira de Barcelona, Pau Relat; el president del grup GL events, Olivier Ginon; i el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga Pla mitjà del director general del CCIB, Marc Rodríguez; el president de Fira de Barcelona, Pau Relat; el president del grup GL events, Olivier Ginon; i el director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga

Fira de Barcelona ha signat un acord amb GL events per a assegurar la transició progressiva de la gestió del Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), que passarà a dependre de la institució a partir del mes de novembre de 2021. L'entesa, que es perllongarà més enllà del canvi de mans, marca que el traspàs s'ha de fer assegurant el nivell d'activitat i els llocs de treball i reforça les sinergies entre ambdues organitzacions. En aquest sentit, s'estableix que a partir d'ara i fins que Fira es faci càrrec de la gestió del CCIB, les dues organitzacions comercialitzaran conjuntament els espais del recinte per a esdeveniments que s'hi celebrin entre els mesos de novembre de 2021 i 2026, mantenint així l'aportació a l'activitat i l'ocupació d'aquest centre congressual situat a l'àrea del Besòs.

Més info: Fira amplia el seu espai amb la gestió del CCIB

L'objectiu, a més d'assegurar els llocs de treball del CCIB i el model de negoci, és facilitar el traspàs i generar sinergies durant aquest període de transició en benefici del mateix centre de convencions, els clients i el posicionament firal de la ciutat.

D'altra banda, l'acord contempla la possibilitat de dur a terme noves oportunitats de col·laboració estratègica a escala internacional entre la multinacional francesa, GL events, i Fira de Barcelona per desenvolupar nous projectes, preferentment a Àsia i Amèrica Llatina.

2. AcordFira GLevents

L'Ajuntament de Barcelona, titular del CCIB, va adjudicar la gestió de l'espai a Fira de Barcelona a partir de novembre de 2021 per un període de 25 anys. Actualment, el CCIB el gestiona per l'empresa GL Events CCIB SL, de la qual formen part la multinacional francesa GL events, amb un 80% del capital, l'Ajuntament de Barcelona amb un 12% i el Gremi d'Hotels de Barcelona amb el 8% restant.

El CCIB, que compta amb més de 100.000 metres quadrats, va facturar el 2018 prop de 38 milions d'euros després de celebrar 119 esdeveniments diversos. Des de la seva entrada en funcionament, el 2004, ha acollit més de 1.500 esdeveniments de tot tipus com congressos, convencions, esdeveniments culturals i concerts, amb més 6,8 milions d'assistents.

Avui et destaquem
El més llegit