Fluidra triplica beneficis gràcies al 'queda't a casa'

L'empresa especialitzada en equipaments de piscina genera uns ingressos rècord de 1.142,9 milions d'euros fins al setembre, un 7,5% més que el 2019

El president executiu de Fluidra, Eloi Planes | ACN El president executiu de Fluidra, Eloi Planes | ACN

Fluidra ha registrar un benefici net de 77 milions d'euros entre gener i setembre, el triple respecte al mateix període de l'exercici anterior. Segons ha indicat la companyia en un comunicat remès a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), l'increment dels guanys es deu a millores en l'operativa i a una reducció de les despeses d'integració.

Per altra banda, l'empresa especialitzada en equipaments de piscines ha generat uns ingressos rècord de 1.142,9 milions d'euros fins al setembre, un 7,5% més en comparació amb l'any passat. Segons Fluidra, el creixement d'aquesta partida ve donat pel bon comportament dels mercats nord-americà i part d'Europa, on les vendes s'han incrementat un 38,2% i un 41,6%, respectivament.

Fluidra confia que el tercer trimestre també serà "molt positiu" i apunta que les vendes mantindran la mateixa tendència de creixement. Segons el president executiu del grup, Eloi Planes, "el sector es manté fort gràcies a l'efecte 'quedar-se a casa'". En aquest sentit, l'empresa assegura que està preparada per seguir executant el seu pla estratègic "malgrat la incertesa en l'entorn macroeconòmic" i confia en la "resiliència" del mercat per mantenir "intactes" les operacions previstes.

Més informació
Fluidra enlaira un 90,6% el seu benefici pel desconfinament
Fluidra factura un 3,9% més en el seu primer any sencer amb Zodiac
Avui et destaquem
El més llegit