Fluidra compra l'australiana Fabtronics

Les companyies han tancat l'acord per 15 milions de dòlars australians, el valor del 80% de les accions

La seu de Fluidra a Sabadell La seu de Fluidra a Sabadell

Fluidra ha tancat un acord per comprar Fabtronics, dissenyador i fabricador australià de components electrònics, segons ha comunicat aquest divendres en un fet rellevant a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV).

El preu de compra pel 80% de les accions ha estat de 15 milions de dòlars australians, amb un preu implícit pel 100% de 18,75 milions; i l'adquisició acordada inclou earn-outs que es generaran els pròxims tres anys, segons un comunicat de Fluidra.

La multinacional d'equipament de piscina i wellness vol ampliar la seva cartera de tecnologies amb adquisicions dirigides a ampliar el negoci, com en el cas de Fabtronics, que ha estat un col·laborador essencial a Austràlia en matèria d'R+D.   Amb aquesta operació, Fluidra pretén "reforçar les seves capacitats d'R+D i incorporar solucions completes, eficients i rendibles de disseny i fabricació de components electrònics".

Més info: Fluidra guanya menys per la fusió amb Zodiac

Fabtronics, amb base a Melbourne prop de les oficines de Fluidra, té un equip d'unes 45 persones, vuit de les quals treballen en R+D, i la companyia té una planta de més de 3.000 metres quadrats per dissenyar i fabricar PCB d'última tecnologia.

La companyia australiana genera una facturació anual i un Ebitda de 18 i de 6 milions de dòlars australians, respectivament.

En els últims 15 anys Fabtronics ha ofert assistència en R+D al negoci de Fluidra a Austràlia i ha estat "fonamental en molts productes clau, afermant-se com un dels dissenyadors líders en components electrònics del país".

Més informació
Fluidra es vol reforçar als Estats Units
La presència global de Fluidra dispara els seus ingressos
Avui et destaquem
El més llegit