Francesc Faiges, reelegit com a president de la Cambra de Comerç de Tortosa

L'única candidatura és la de l'empresari tortosí i no ha calgut fer votacions

Foto de família de la nova junta cameral de la Cambra de Comerç de Tortosa que torna a presidir Francesc Faiges | ACN Foto de família de la nova junta cameral de la Cambra de Comerç de Tortosa que torna a presidir Francesc Faiges | ACN

L'empresari tortosí Francesc Faiges repetirà un altre mandat com a president de la Cambra de Tortosa. La candidatura de Faiges ha estat l'única i el procés no ha requerit eleccions, en cap dels epígrafs, per sectors econòmics, en què es divideix el sistema de votacions. L'acte de constitució del nou plenari cameral es va fer la setmana passada.

Estarà format per vuit dones i quinze homes. El president de la Cambra de Comerç de Tortosa ha defensat la construcció d'un "ecosistema emprenedor" amb els ajuntaments, les universitats i els centre de recerca i educació del territori, així com l'aposta pels nous programes europeus d'ajuts a l'empresa i els iniciats per l'ens cameral en l'àmbit de la transició energètica i transformació digital.

A més, Faiges ha destacat en el seu discurs la continuïtat dels projectes ja iniciats tals com l'acompanyament en la transformació digital de les empreses, la transició energètica cap un nou model d'energies renovables o l’economia circular en la sostenibilitat com a denominador comú. També l’aposta per la internacionalització de l’empresa, noves missions empresarials directes i inverses i l’ocupabilitat dels més joves i la seva inserció laboral.

La Cambra de Comerç de Tortosa té una facturació de dos milions d'euros i compta amb 20 treballadors 

Finalment, el creixement de la Cambra de Comerç de Tortosa ha estat exponencial en els darrers anys. Concretament ha passat d’una facturació de 400.000 euros i set empleats el 2019 als dos milions d'euros i 20 treballadors aquest 2023.

Més informació
Crítiques a Pimec i “petició de joc net” a la recta final de les eleccions de la Cambra de Barcelona
La Cambra avisa que el PIB per càpita de Catalunya es troba "estancat"
Recta final a les eleccions a la Cambra de Barcelona amb la "polèmica del debat"
Avui et destaquem
El més llegit