Fresh Laundry obre dues noves bugaderies

La cadena suma 47 establiments a tota Espanya amb les obertures a la Travessera de Gràcia de Barcelona i a Esparreguera

Imatge de la nova bugaderia a Esparreguera Imatge de la nova bugaderia a Esparreguera

Fresh Laundry segueix creixent i arriba a les 47 bugaderies a tota Espanya amb l’obertura de dues noves franquícies a Barcelona i Esparreguera. A Barcelona, aquest nou establiment serà la desena bugaderia a la ciutat, ubicada a la Travessera de Gràcia 106. D’altra banda, la bugaderia oberta a Esparreguera i situada en el carrer Sant Joan 11, és la primera que s’instal·la en aquesta localitat del Baix Llobregat.

La cadena, que s’havia marcat un creixement del 60% el 2017, està complint els seus objectius, segons informa l'empresa en un comunicat. El 2016, Fresh Laundry ha tancat l’exercici havent prestat servei a un total de 240.000 usuaris a través de tota la seva xarxa de bugaderies. A més, ha obtingut una facturació anual d’1,4 milions d’euros, un 75% més que l’any anterior.

Gran part de l’èxit de les bugaderies autoservei s’explica per l’estalvi econòmic i energètic que suposa fer net la roba en establiments amb rentadores industrials i productes especials i de qualitat. “Fresh Laundry ofereix un servei com qualsevol altre: l’usuari el prova per curiositat o recomanació i acaba tornant per la qualitat i l’eficiència”, assenyala Roberto Haboba Gleizer, fundador i propietari de Fresh Laundry.

Més informació
Fresh Laundry creixerà un 60% aquest 2017
La rentadora té els dies comptats
L'ús de bugaderies fa estalviar 675 euros anuals en llum
Avui et destaquem
El més llegit