La Caixa suma 1 milió d'euros més al Banc dels Aliments

La Fundació La Caixa duplica la recaptació actual aportant-hi un milió d’euros addicional

La Fundació La Caixa dóna un milió d’euros més a la campanya 'Cap llar sense aliments' | Cedida La Fundació La Caixa dóna un milió d’euros més a la campanya 'Cap llar sense aliments' | Cedida

L’acció solidària Cap llar sense aliments, impulsada per la Fundació La Caixa i CaixaBank, ja ha recaptat 1 milió d’euros en tot just un mes, segons informen en un comunicat. Es calcula que el número de trucades i peticions individuals d’ajuda alimentària a les entitats benèfiques i als Bancs d’Aliments s’ha multiplicat per quatre.

Més info: Campanya solidària de La Caixa pel Banc dels Aliments

Com a resposta a la demanda creixent, i a la bona acollida de l’acció solidària, la Fundació La Caixa ha decidit duplicar l’aportació amb un milió d’euros addicional. Això sumarà, per ara, un total de 2 milions d’euros, que es distribuiran entre els 54 bancs d’aliments associats a la Federació Espanyola de Bancs d’Aliments (FESBAL). L’objectiu de la campanya en favor dels Bancs d’Aliments és respondre, de manera excepcional, a l’emergència social derivada de la crisi sanitària, a més de cobrir la demanda habitualment atesa per mitjà de les seves campanyes presencials, que s’han vist afectades per la situació actual.

"Ara mateix, la nostra responsabilitat més gran és intentar que ningú no quedi enrere. I, en aquest punt de l’emergència social i sanitària, tots hem de vetllar perquè les famílies més vulnerables tinguin cobertes les necessitats bàsiques", assenyala el president de la Fundació Bancària La Caixa, Isidre Fainé, que afegeix que "per això, volem duplicar la resposta exemplar i generosa de la ciutadania i incentivar la seva col·laboració, i hi aportarem 1 milió d’euros més".

Fins ara, més de 16.000 donants ja s’han unit a la causa fent-hi una aportació econòmica a través dels canals operatius de CaixaBank

Més informació
La Caixa i Creu Roja s'alien per ajudar la gent gran
Avui et destaquem
El més llegit