La Fundació Cellnex accelerarà startup amb impacte social

La multinacional llança mitjançant la seva entitat un programa de selecció i acceleració de tres emergents que lluitin contra l'escletxa tecnològica

El CEO de Cellnex Telecom, Tobías Martínez | Europa Press El CEO de Cellnex Telecom, Tobías Martínez | Europa Press

La Fundació Cellnex ha inaugurat un nou programa d'acceleració d'startup amb impacte social. Sota el títol Cellnex Bridge, la multinacional accelerarà tres projectes d'empreses emergents dedicats a reduir les escletxes digitals, socials i territorials mitjançant l'ús de la tecnologia i la connectivitat.

Segons ha informat l'empresa, les startup beneficiàries rebran acompanyament de mentors i experts en innovació, a més de suport econòmic pel desenvolupament de les proves concepte dels seus projectes. La convocatòria per a les candidates, segons ha comunicat Cellnex, estarà oberta fins al proper 26 de setembre, i el procés d'acceleració tindrà una durada de 12 setmanes.

El programa compta amb el suport de la consultora en innovació social Innuba i l'acceleradora de startup AticcoLab, tot plegat amb l'objectiu de "reduir les escletxes social, digital i territorial". La directora de la Fundació Cellnex, Àngels Ucero, ha valorat el programa, tot recordant que "la falta de coneixement i accés a noves tecnologies genera desigualtat d'oportunitats i fa caminar a velocitats diferents".

"L'objectiu final de Cellnex Bridge és posar la tecnologia al servei de les persones", ha assenyalat el president de la Fundació Cellnex, Lluis Deulofeu, tot destacant l'horitzó de generar riquesa social per avançar "sense deixar ningú enrere". Per la seva banda, el CEO d'AticcoLab Quino Fernández ha assegurat que el programa permet generar una col·laboració entre l'ecosistema emprenedor i Cellnex "per aplicar el seu coneixement i productes a projectes reals amb gran impacte social".

Més informació
Cellnex crea la seva fundació per combatre la bretxa digital
Avui et destaquem
El més llegit