Fundació Naturgy guardona Creu Roja per la seva contribució social

S'han presentat 66 entitats de tot l'Estat a la quarta edició dels premis, que destaquen la contribució a l'àmbit social de projectes vinculats a l'energia

66 entitats de tot l'Estat van presentar les candidatures a aquest reconeixement | Cedida 66 entitats de tot l'Estat van presentar les candidatures a aquest reconeixement | Cedida

Fundació Naturgy ha lliurat el seu quart Premi a la millor iniciativa social a l'àmbit energètic, amb què busca reconèixer i donar visibilitat a les persones, entitats i institucions que destaquen per la seva contribució a l'àmbit social gràcies als seus projectes vinculats a l'energia, així com per l'impuls de projectes socials en aquest àmbit.

D'entre els deu projectes que van passar a la final, el jurat ha reconegut aquest any com a guanyador Creu Roja, pel seu projecte integral de lluita contra les persones que es troben en risc d'extrema pobresa i exclusió, gràcies al qual ha aconseguit ajudar 20.200 persones de forma directa i 80.800 de forma indirecta. Per la seva banda, l'accèssit ha recaigut en una iniciativa de CÍRVITE - Plena Inclusión, per la seva residència sostenible al servei de la gent gran amb discapacitat a Madrid.

El president Naturgy, Francisco Reynés, va felicitar els premiats i va animar els finalistes i totes les entitats que han presentat aquest any les seves candidatures. “Aquest guardó és una mostra del que la Fundació Naturgy persegueix, que és ajudar els que més ho necessiten, i demostra que les empreses i la solidaritat social no són incompatibles”, va afirmar.

Reynés: “Aquest guardó és una mostra del que la Fundació Naturgy persegueix"

Per la seva banda, el president de la Fundació Naturgy, Rafael Villaseca, va felicitar els deu finalistes per desenvolupar projectes d'envergadura que posen el focus a atendre els col·lectius en situació de vulnerabilitat energètica. "La quarta edició d'aquest premi torna a posar de manifest l'enorme feina que moltes institucions espanyoles fan per pal·liar la bretxa energètica i acompanyar una societat més compromesa amb les persones, el medi ambient i les energies renovables", va manifestar.

Més info: Fundació Naturgy i Cáritas renoven la seva aliança energètica

Aquest any, 66 entitats de tot l'Estat van presentar les candidatures a aquest reconeixement, que atorga 60.000 euros a l'entitat guanyadora i 30.000 euros a l'organització que rep l'accèssit, per contribuir a impulsar els seus projectes. Els projectes presentats aquest any se sumen als 198 presentats a les tres edicions anteriors. En total, les candidatures que han optat a aquest reconeixement en els quatre darrers anys compten amb més de 700.000 beneficiaris.

Més informació
El científic Vaclav Smil defensa el gas natural a la Fundació Naturgy
La Fundació Naturgy transforma el Certamen Tecnològic Efigy
Naturgy escull Lleida per construir la seva quarta planta de biometà
Avui et destaquem
El més llegit