Gas Natural signa un préstec de 200 MEUR amb l'ICO

El crèdit es destinarà a finançar el pla d'inversions de la companyia, que contempla una inversió de 14.000 euros entre el 2016 i el 2020

Seu de Gas Natural Fenosa a Barcelona
Seu de Gas Natural Fenosa a Barcelona

Gas Natural Fenosa ha signat un préstec amb l'Institut de Crèdit Oficial (ICO) per un import total de 200 milions d'euros amb l’objectiu de finançar part del seu pla d'inversions recollit en la seva visió estratègica 2016-2020.

El crèdit concedit per l'ICO tindrà una durada de 12 anys, incloent-hi dos de carència, a comptar des de la data de la signatura del préstec. Amb aquesta operació, l'ICO donar suport novament a Gas Natural Fenosa en el seu procés d'expansió nacional i internacional, segons ha ressaltat la companyia en un comunicat.

El pla d'inversions de la companyia contempla una inversió de 14.000 milions d'euros entre 2016 i 2020, amb un enfocament especial en el creixement en xarxes de distribució i en generació amb energies renovables. Les inversions permetran a la firma augmentar en 3,6 milions els seus punts de subministrament de gas i electricitat i incrementar el seu parc de generació en 3,5 GW.

El nou finançament complementa també les dues emissions de bons per import de 2.000 milions d'euros a terminis de set i deu anys realitzades durant el primer semestre del 2017, així com el finançament signat amb el BEI el passat 3 de juliol per 450 milions d'euros.

Més informació
Seat i Gas Natural potencien el gas natural per als vehicles
Gas Natural i Endesa, obligades a oferir gas per abaratir la llum
Els moviments Gas Natural Fenosa
Avui et destaquem
Comentaris