Getaround compra Drivy per 300 milions de dòlars

La suma de les dues empreses de 'carsharing' dóna com a resultat una companyia valorada en més de mil milions de dòlars

Paulin Dementhon i Sam Zaid de Drivy i Getaround Paulin Dementhon i Sam Zaid de Drivy i Getaround

Getaround ha comprat Drivy per 300 milions de dòlars. Així ho han anunciat les empreses en un comunicat en què expliquen que l'empresa resultant esdevindrà la plataforma de carsharing més gran del món amb presència  en 300 ciutats i 62.000 vehicles compartits i cinc milions d'usuaris. La unió d'ambdues empreses donarà a llum a un unicorn valorat en més de mil milions de dòlars ja que la nord-americana té una valoració de més 800 milions de dòlars.

Drivy seguirà funcionant a Europa com fins ara, els seus treballadors i direcció s'integraran a Getaround i la marca canviarà en un futur. El seu CEO, Paulin Dementhon, ho continuarà sent a Europa per "supervisar les operacions i continuar creixent i evolucionant en el mercat".

Més info: Drivy: 150.000 usuaris i 5.000 vehicles en tres anys

El fundador i CEO de Getaround, Sam Zaid, sosté que "estem encantats d'unir forces amb l'equip de Drivy ja que cada vegada ens apropem més a la nostra visió de crear un món en què tots els cotxes estiguin connectats i siguin compartits".

Per la seva banda, el fundador i CEO de Drivy subratlla que "l'ús compartit dels vehicles substituirà el model de propietat en els grans mercats urbans, satisfent les necessitats dels consumidors amb opcions de transport instantànies i flexibles". De fet, Zaid i Dementhon es coneixen des del 2014 i porten des de llavors treballant junts perquè "la filosofia és la mateixa".

Més informació
Drivy encén motors a Barcelona
Drivy capta en un mes 100 vehicles per llogar
Drivy et pagarà el Bicing
Avui et destaquem
El més llegit