Glovo duplica en sis mesos el nombre de ciutats on opera

La companyia també multiplica la xifra d'usuaris que utilitza l'aplicació mòbil i ja supera els set milions de clients

Espanya, Portugal, França, Itàlia i Polònia concentren 140 de les 200 ciutats on opera Glovo | iStock Espanya, Portugal, França, Itàlia i Polònia concentren 140 de les 200 ciutats on opera Glovo | iStock

Glovo ha duplicat en només sis mesos el nombre de ciutats on opera a tot el món passant de les 100 que tenia al març a les 200 actuals, segons han informat en un comunicat. L'empresa també ha multiplicat la xifra d'usuaris que utilitza la seva aplicació mòbil i ja supera els set milions de clients i els 46 milions d'euros en comandes des de la seva fundació.

Més info: Glovo aixeca una ronda de 150 MEUR

D'aquestes 200 ciutats, 57 són espanyoles. Entre Espanya, Portugal, França, Itàlia i Polònia concentren 140 de les 200 ciutats on operen. A l'Europa de l'Est, l'Orient Mitjà i l'Àfrica, la companyia opera en 34 ciutats d'11 països diferents, mentre que a l'Amèrica Llatina hi treballa en 26 ciutats de més de 10 països.

Segons el fundador i conseller delegat de Glovo, Oscar Pierre, "per a nosaltres és un gran orgull poder dir que estem en tantes ciutats importants de quatre continents, que constitueixen alguns dels principals centres econòmics, financers i culturals del món".

Més informació
Glovo compra una app de menjar a domicili del propietari de La Tagliatella
Glovo s'alia amb Carrefour i oferirà comandes a domicili en 30 minuts
Glovo s'obre a establiments amb repartidors propis a 40 ciutats
Avui et destaquem
El més llegit