Glovo s'obre a establiments amb repartidors propis a 40 ciutats

La companyia implanta el nou model, que possibilita prescindir dels 'riders' que treballen a través de l'app

Glovo insisteix en què la seva relació amb els treballadors no és laboral | iStock Glovo insisteix en què la seva relació amb els treballadors no és laboral | iStock

Glovo ha obert la seva plataforma a establiments amb repartidors propis perquè facin les entregues amb el seu propi personal. D'aquesta forma, els negocis podran utilitzar l'app de Glovo per rebre comandes però les podran entregar prescindint dels serveis dels riders que treballen com a autònoms a través de la plataforma.

Més info: Sánchez se'n recorda de Glovo, però no de Catalunya

Segons ha informat Glovo aquest dimarts en un comunicat, el nou model de repartiment es va posar en marxa a principis d'any i ja està disponible a més de 40 ciutats. La companyia amb seu a Barcelona ha explicat que l'objectiu és que els usuaris puguin demanar a qualsevol restaurant de les ciutats en què opera.

Amb el nou model, Glovo rep la comanda i la notifica a l'establiment associat i informa el client que serà el restaurant qui li entregarà directament amb un repartidor propi, i no un de Glovo. També se li comunica el temps estimat d'entrega i la possibilitat de contactar amb l'equip d'atenció al client de Glovo.

Més informació
Els 'riders' de Glovo són autònoms, segons una nova sentència
Crisi a Glovo: accident de trànsit o laboral?
Avui et destaquem
El més llegit