Glovo compra tres empreses de Delivery Hero per 170 milions d'euros

L'empresa catalana ha adquirit algunes companyies que operen a països d'Europa central i de l'est

Glovo s'expandeix per Europa | iStock Glovo s'expandeix per Europa | iStock

Glovo ha acordat l'adquisició de tres empreses fins al moment propietat del grup Delivery Hero i que operen a diversos països d'Europa central i de l'est per 170 milions d'euros, segons un comunicat de l'empresa aquest dimecres. En concret, l'empresa catalana ha adquirit Foodpanda, que opera a Romania i Bulgària; Donesi, que ho fa a Sèrbia, Montenegro i Bòsnia i Hercegovina, i Pauza, que treballa a Croàcia.

Està previst que les operacions de Donesi i Foodpanda es tanquin en les properes setmanes sempre que es compleixin les condicions i aprovacions corresponents; mentre que Pauza serà adquirida quan l'autoritat de competència doni el vistiplau.

El CEO i cofundador de Glovo, Oscar Pierre, ha explicat que l'estratègia a llarg termini de l'empresa passa per centrar esforços en mercat on té "possibilitat de lideratge" i pugui ser sostenible. Per la seva banda, el CEO i cofundador de Delivery Hero, Niklas Östberg, ha explicat que aquesta venda es deu a la "complexitat operativa del negoci" i les diferents prioritats de l'empresa.

Més informació
Glovo s'alia amb Lanzadera
Glovo repartirà roses i llibres per Sant Jordi
Avui et destaquem
El més llegit