Glovo s'alia amb Lanzadera

Segons l'acord, l'empresa catalana ajudarà a desenvolupar startups de l'acceleradora de Juan Roig

Javier Jiménez, director general de Lanzadera, i Oscar Pierre, CEO de Glovo | Cedida Javier Jiménez, director general de Lanzadera, i Oscar Pierre, CEO de Glovo | Cedida

Glovo i Lanzadera han signat un acord de col·laboració. L'empresa de delivery contribuirà a desenvolupar empreses innovadores que participin als programes de l'acceleradora de Juan Roig, el president de Mercadona, farà formacions als emprenedors i oferirà condicions especials a les startups que col·laborin amb l'aplicació. 

Així doncs, el pacte se centra en empreses emergents de restauració i solucions tecnològiques per al sector. Les startups que siguin seleccionades rebran suport i recursos tècnics. Actualment, ja hi ha empreses impulsades per Lanzadera a Glovo, com Del Poble Pizzería, Healthy Poke, En el Bote, Waffle Time, Mamua Kitchen i Cyrclo. 

El CEO i cofundador de Glovo, Oscar Pierre, ha afirmat que "com a emprenedor, per a mi és un orgull que Glovo formi part del projecte de Lanzadera, que és sens dubte un referent per a tots els que hem apostat per innovar a Espanya". I ha afegit que "volem seguir donant suport als emprenedors i que cada projecte d'èxit serveixi d'inspiració a la resta de professionals que volen convertir la seva idea en una startup". 

D'altra banda, el director general de Lanzadera, Javier Jiménez, ha assegurat que "a través d'aquesta aliança estratègica, ajudarem a Glovo a seleccionar startups perquè resolguin els reptes que plantegin". 

Més informació
Facebook formarà els emprenedors de Lanzadera
Glovo, a punt de tancar una 'megarronda' de 450 milions
Avui et destaquem
El més llegit