Glovo entra a Foment del Treball

La startup es converteix en membre de la patronal, que vol millorar el contacte amb el món de l'economia digital

El cofundador de Glovo Sacha Michaud i el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre signen l'acord | ACN El cofundador de Glovo Sacha Michaud i el president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre signen l'acord | ACN

Glovo s'ha convertit en membre de Foment del Treball. El president de la patronal, Josep Sánchez Llibre, i el cofundador de Glovo, Sacha Michaud, han signat aquest dimarts l'acord que permet a Glovo adherir-se a l'organització empresarial. L'entrada a Foment servirà d'altaveu a Glovo en un moment determinant de transformacions, tant per part de la societat, com en l'entorn regulador i empresarial. Foment, per part seva, considera a través d'un comunicat que el contacte amb Glovo incrementarà el coneixement de l'univers startup i pot servir de porta d'entrada a altres companyies de l'entorn.

Més info: Glovo, el primer unicorn català

L'anunci de col·laboració arriba poc després de la formació del Govern de coalició entre PSOE i Unides-Podem. Els de Pablo Iglesias han assumit el Ministeri de Treball amb un discurs que alerta dels perills de l'economia digital i de la precarització de les condicions dels seus treballadors. "Per a Glovo és un honor formar part de Foment, una institució que contribueix a millorar el diàleg social i la competitivitat de la nostra economia", ha expressat Michaud, en declaracions recollides al comunicat. "La nostra adhesió a Foment ens permetrà remarcar els interessos d'un sector d'activitat en auge, amb gran valor per a la societat, el mercat laboral i el comerç local".

D'altra banda, Sánchez Llibre ha dit que "és apassionant ajudar empreses amb el potencial de Glovo, que tenen la capacitat de liderar un canvi en la societat, a continuar desenvolupant-se". A més ha apuntat que el sector de l'entrega a domicili està "immers en una profunda transformació" i ha estat "un dels pilars de generació d'ocupació en els últims anys". Per a Sánchez Llibre, l'augment de la digitalització de la societat apunta al fet que aquest segment de l'economia digital "serà un dels més dinàmics també a curt i mitjà termini". Les dues entitats consideren que la col·laboració pot potenciar l'atractiu de Barcelona i Catalunya per a la instal·lació de futures empreses i l'enriquiment del panorama de startups.

Més informació
Glovo estrena 'hub' a Polònia
Glovo compra una app de menjar a domicili del propietari de La Tagliatella
Avui et destaquem
El més llegit