Glovo estrena 'hub' a Polònia

La plataforma de 'delivery' adquireix també la companyia polonesa Pizza Portal per prop de 35 milions d'euros

Un dels repartidors de Glovo | Cedida Un dels repartidors de Glovo | Cedida

Glovo obrirà a Polònia el seu segon hub de tecnologia i enginyeria impulsat per la recent ronda de finançament de 150 milions d'euros, segons informen en un comunicat. A més, la companyia ha adquirit la plataforma Pizza Portal per prop de 35 milions d'euros.

Més info: Glovo duplica en sis mesos el nombre de ciutats on opera

L'empresa ha triat Polònia perquè, segons sostenen, reuneix dos factors clau en la instal·lació del hub: el talent tecnològic i la prosperitat econòmica del país. En el nou hub, Glovo contractarà a 40 nous enginyers, a més de 50 experts en tech i producte, que principalment treballaran fora de l'oficina de Varsòvia. S'espera que això representi la meitat de la capacitat tecnològica de Glovo, amb plans per a una major expansió en el mercat.

Segons el vicepresident d'Enginyeria de Glovo, Mustafa Sezgin, "volíem situar el nostre centre en una ubicació única que estigués madura per al creixement i la innovació, i Polònia és un jardí de nous talents que creiem que encara ha de rebre el reconeixement que mereix per part de l'ecosistema tecnològic mundial".

Simultàniament, Glovo incrementarà la seva presència al mercat del delivery a Polònia a través de l'adquisició de Pizza Portal, la plataforma més important de food-delivery a Polònia.

Més informació
Un tribunal superior sentencia per primer cop a favor de Glovo
Glovo i Deliveroo s'estalvien 168 milions d'euros l'any en cotitzacions dels 'riders'
Glovo compra una app de menjar a domicili del propietari de La Tagliatella
Avui et destaquem
El més llegit