Goirigolzarri s’incorpora al patronat de MWCapital

El president de CaixaBank ha mantingut la seva primera reunió de treball amb el CEO de l’entitat, Carlos Grau

El CEO de MWCapital, Carlos Grau, i el president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, durant la seva primera trobada | ACN El CEO de MWCapital, Carlos Grau, i el president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, durant la seva primera trobada | ACN

El president de CaixaBank, José Ignacio Goirigolzarri, s'ha incorporat com a representant de l'entitat financera al patronat de Mobile World Capital, el màxim òrgan de govern de l'entitat. Goirigolzarri es suma al patronat després de l'acord que van signar CaixaBank i MWCapital el juliol de 2020 i romandrà vigent fins a 2024.

Goirigolzarri ja ha mantingut una primera trobada de treball amb el CEO de MWCapital Carlos Grau, en la que han establert les línies de col·laboració de les entitats. Segons ha assenyalat el president de CaixaBank, "en un entorn d'augment de la digitalització a nivell social i econòmic, MWCapital Barcelona és un punt de trobada clau" per a la digitalització i per a l'avenç del sector tecnològic.

L'aliança entre les entitats es desenvoluparà principalment mitjançant la col·laboració en projectes d'interès social, innovació, tecnologia i talent. Actualment, la de CaixaBank és la base més gran de clients digitals del sector bancari espanyol, i ha desenvolupat diversos projectes digitals, com la renovació dels caixers amb reconeixement facial, iniciativa reconeguda com un dels Projectes Tecnològics de l'Any per la revista The Banker.

Més informació
La MWCapital i la Cecot s'alien per digitalitzar les pimes
Avui et destaquem
El més llegit