Golden Park vol arribar a l'Àfrica

L'empresa vallesana MGA dedicada al joc d'atzar vol contribuir a consolidar el sector al mercat africà

Goldenpark.es exposarà la ruleta com el seu producte estrella a Johannesburg
Goldenpark.es exposarà la ruleta com el seu producte estrella a Johannesburg

L'empresa vallesana MGA, propietària de Golden Park aposta per traspassar fronteres i té per objectiu aproximar-se ara al mercat africà per sumar-se al repte de consolidar el desenvolupament del sector del joc en aquest continemt. L'empresa partiricparà a l'ICE Totally Gaming, l'esdeveniment mundial que reuneix empreses vinculades amb el sector del joc. La fira, que està impulsat per l'empresa Clarion Gaming, ha decidit canviar Europa per Àfrica i celebrar l'esdeveniment a l'Sandton Convention Center, a Johannesburg.

Amb la finalitat, doncs, d'enfortir el sector del joc a altres mercats, l'empresa MGA, que té la seva seu al Parc Tecnològic del Vallès, i que és la propietària del portal online de joc, s'ha sumat a l'esdeveniment més important del món d'aquest sector i tindran estand propi a la fira liderat pel seu director industrial, Artur Porta, que estarà acompanyat de part de l'equip de l'empresa.

D'aquesta manera, MGA podrà "donar a conèixer els seus productes ja consolidats al mercat espanyol i tindrà la possibilitat de trobar aliances que li permetin distribuir i operar el seu portfoli a les diferents regulacions locals", segons explica la companyia en un comunicat.

A banda de la ruleta, que és el seu producte estrella en aquest esdeveniment, MGA exposarà la seva última novetat per a casinos del model Black Jack, però també mostraran el seu catàleg de jocs al mercat africà perquè, segons el director general de la Divisió de Noves Tecnologies, J. Antonio Giacomelli, "innovar és també saber buscar nous reptes i Àfrica pot ser un nou projecte amb el qual posar-nos a prova".

Més Informació
Quan Nintendo fabricava jocs de cartes
Apostes i futbol, un matrimoni de conveniència
Les apostes esportives volen jugar net
Avui et destaquem
Comentaris