González opta a un nou mandat a Pimec

L'actual president de la patronal ho és des de l'any 1997 i seria el sisè període consecutiu

Josep González, president de Pimec Josep González, president de Pimec

L'actual president de Pimec, Josep González, optarà a un nou mandat per seguir al capdavant de la patronal de la petita i mitjana empresa. Ho ha anunciat aquest dilluns durant la roda de premsa prèvia a l'Assemblea General de l'entitat. González -nascut l'any 1945- és president de Pimec des de l'any 1997 quan es va fusionar amb l'entitat Sefes, organització que liderava González des de 1990. El següent seria el sisè mandat del president de Pimec. El president, que enguany compleix 73 anys d'edat, ha assegurat que se sent "bé", "en forma" i "amb idees per continuar" dirigint l'entitat.

Segons ha explicat González, les eleccions per renovar la presidència seran els propers mesos, amb tota probabilitat abans de l'estiu. Les anteriors eleccions es van celebrar el juny de 2014.

D'altra banda, González ha defensat que el canvi en els estatus de l'entitat que es van fer a l'abril de 2015 per limitar a dos mandats (8 anys) el càrrec de president de Pimec no tenen efectes "retroactius". Així doncs, segons González, el canvi no l'afecta. El president de l'entitat també ha destacat que "les coses funcionen molt bé" a la patronal i els anys de mandat han estat "molt satisfactoris".

La patronal ingressa més de 15 milions el 2017

El president de l'entitat també ha explicat que vol continuar gestionant el pla estratègic de la patronal del qual queden dos anys i mig. Pimec té 128.000 socis, una xifra que durant el 2017 va augmentar un 12,4%. L'entitat va tancar 2017 amb 15,4 milions d'euros d'ingressos i un 47% són de quotes i serveis a socis. De cara a 2018, l'entitat preveu ingressar una mica menys: 14,3 milions d'euros per menys recursos provinents de formació. "Pimec s'ha fet molt gran", ha afirmat González. 

Més informació
Pimec: els PGE són injustos
Cecot i Pimec: amb les dones però contra la vaga
La CEA i Pimec obren una delegació a Brussel·les
Avui et destaquem
El més llegit