El Gremi d'Hotels ocuparà la 14a cadira de plata de la Cambra

Amb aquesta proclamació, queden ocupades les vocalies reservades a les empreses de major aportació voluntària

El Saló Consulat de la Cambra de Barcelona | Cedida El Saló Consulat de la Cambra de Barcelona | Cedida

El Gremi d’Hotels de Barcelona, representat per l’empresari Eduard Torres, ocuparà l’última vocalia del ple de la Cambra de Comerç de Barcelona que restava per cobrir de les 14 reservades a les empreses de major aportació voluntària. Exhaurit el termini de presentació de candidatures i sense que se n’hagi presentat cap altra, el Comitè Executiu de la Cambra, constituït com a Junta Electoral, procedirà a la proclamació oficial del Gremi d’Hotels de Barcelona el proper 2 d’octubre.

El president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, ha valorat positivament la candidatura, que respon a la voluntat del nou executiu que aquesta vocalia fos ocupada per un gremi o associació que representés l’interès col·lectiu d’un sector i, en aquest sentit, la patronal compta amb una capacitat de representació de tot el sector hoteler de la ciutat i província.

Amb aquesta proclamació, queden ocupades les 14 vocalies reservades a les empreses de major aportació voluntària i es dóna per finalitzat el procés electoral de renovació dels òrgans de govern de la Cambra de Barcelona.

El Ple de la Cambra, que és l’òrgan de govern i representació de la Cambra, quedarà així representat per 60 vocalies: 40 empreses elegides per sufragi, 14 vocalies reservades per a les empreses de major aportació voluntària i 6 membres elegits a proposta de les organitzacions empresarials, territorials i intersectorials més representatives.

Més informació
La Cambra de Sabadell alerta: “Que la preocupació no es transformi en pànic”
La Cambra passa la pilota electrònica al Barça
Canadell vol investigar els comptes de la Cambra (en català)
Avui et destaquem
El més llegit