Les cooperatives del Grup Clade guanyen 6,5 MEUR

L'associació d'empreses d’economia social incrementa els beneficis un 49,3% respecte al 2016

Abacus, una de les cooperatives més populars de Catalunya, forma part del Grup Clade Abacus, una de les cooperatives més populars de Catalunya, forma part del Grup Clade

Les 10 cooperatives que conformen el Grup Clade han assolit un benefici de 6,49 milions d’euros el 2017, un 49,3% més que l’any anterior. Així mateix, el grup empresarial tanca l’any amb un increment del 4,4% de la facturació, arribant als 330 milions d’euros, segons informen en un comunicat.

D'altra banda, el grup cooperatiu destaca l’increment de la contractació de les empreses que el conformen, amb 268 llocs de treball nous que corresponen a un increment del 4,6% respecte a l’any anterior. En total, les 10 cooperatives de Clade ocupen a un total de 6.134 treballadors.

Per al president del Grup Clade, David Cos, “els resultats del 2017 continuen avalant els projectes del grup i ens satisfà que un dels indicadors més positius sigui la creació de llocs de treball”.

Actualment, el Grup Clade està integrat per 10 entitats: Abacus Cooperativa, Comunitat Minera Olesana, Cooperativa Plana de Vic, Corma, Escola Sant Gervasi, Suara Cooperativa, Fundació Blanquerna, SOM, Lavola i l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Més informació
Les cooperatives de Grup Clade facturen 316 MEUR
El Grup Clade augmenta un 30,2% els beneficis
La cooperativa, recepta per la crisi
Avui et destaquem
El més llegit