Grup Julià compra Autocares Padrós i amplia la seva flota

L'empresa fa l'adquisició per 2,5 milions d'euros, incrementa els seus autocars fins a 280 i incorpora 30 treballadors de la companyia adquirida

Autocares Julià refuerza y optimiza su capacidad de servicio | Cedida Autocares Julià refuerza y optimiza su capacidad de servicio | Cedida

Grup Julià ha tancat la compra d'Autocares Padrós per un import de 2,5 milions d'euros. Padrós, fundada el 1967, ha facturat 4 milions d'euros en l'últim exercici fiscal, segons han informat en un comunicat. Amb aquesta adquisició, Autocars Julià, l'empresa de transport discrecional de passatgers de Grup Julià, amplia la seva flota d'autocars amb 20 nous vehicles, fins a un total de 280, i incorpora a 30 treballadors procedents d'Autocares Padrós, entre els quals es troben Valle i Marc Padrós, fills del fundador de la companyia, José Padrós, que s'integren a l'equip d'Autocars Julià.

Més info: Grup Julià, en ruta pel món

Amb aquesta operació, Autocars Julià reforça i optimitza la seva capacitat de servei a la zona nord de Barcelona, així com en tota l'àrea del Vallès i del Maresme. L'ampliació de la flota per part d'Autocars Julià permetrà intensificar a més els serveis de transports de cruceristas i d'activitats MICE, sector en el qual Grup Julià està realitzant un important esforç d'especialització. Entre els nous clients es troben empreses del sector turístic, com el turoperador receptiu especialitzat en Extrem Orient, Kuoni, o Japan Tavel Bureau (JTB), el RCD Espanyol, tant els desplaçaments del primer equip com el de les diferents seccions, el Grup FCC i diversos centres escolars, com Escola Pia de Sarrià, Garbí o Voramar, entre uns altres.

La compra d'Autocares Padrós comporta també el lloguer d'una nova campa a Montcada i Reixac, de més de 6.000 metres quadrats i equipada d'oficines i serveis, que podrà acollir fins a 80 autocars. Aquesta nova base d'operacions, juntament amb la qual la companyia ja té a la seva seu corporativa de L'Hospitalet de Llobregat, permetran un important estalvi en desplaçaments, temps i combustible, reforçant la competitivitat i les opcions comercials d'Autocars Julià.

Més informació
Grup Julià eleva la facturació un 15% fins a 356 milions d’euros
Grup Julià i Rainbow Gay Tours: matrimoni pel turisme LGBT
Grup Julià comença a operar el bus turístic de Roma
Avui et destaquem
El més llegit