La MWCapital nomena Carlos Grau com a director general

La Fundació incorpora a l’exresponsable de Microsoft Catalunya després de la marxa d’Aleix Valls

Carlos Grau, director general de MWCapital Carlos Grau, director general de MWCapital

Carlos Grau ha estat nomenat director general de la Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) després que Aleix Valls abandonés la direcció el passat mes de juliol i deixés a Constantí Serrallonga, director general de Fira de Barcelona, al càrrec fins a la trobada d’un substitut.

El nomenament de Grau ha estat ratificat aquest dimecres a l’última reunió de Patronat del MWCapital després de la proposta aprovada per la Comissió Executiva el passat 26 d’octubre.

Grau, que assumirà el càrrec en els pròxims dies, és enginyer industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i té el Programa de Desenvolupament Directiu (PDD) per IESE. Compta amb una llarga trajectòria professional ocupant càrrecs de direcció de vendes i màrqueting en empreses del sector TIC com Hewlett-Packard, Accenture o Teléfonica, així com el càrrec de director general de Microsoft a Catalunya. En els darrers anys, Grau ha centrat la seva activitat en el camp de la innovació, on ha liderat projectes com Biid, una startup dedicada a la identitat mòbil, o Step One Ventures, un fons de capital de risc que inverteix en companyies tecnològiques amb alt potencial de creixement.

Durant la reunió de Patronat també s’han aprovat els pressupostos de la MWCapital per a l’exercici 2018. El Patronat ha subratllat la importància del 4YFN com a plataforma que posa en contacte startups amb inversors i institucions, així com d’altres iniciatives impulsades per la Fundació.

D’altra banda, la reunió ha centrat l’atenció en l’estratègia de la MWCapital per ser més rellevant en el marc de certes polítiques de la Comissió Europea, la qual cosa suposa la participació en sis projectes finançats per aquest organisme. 

Més informació
Aleix Valls abandona la direcció de la Mobile World Capital Barcelona
Valls, nou director general de la Mobile World Capital
MWC i Barcelona, la crònica d'un enamorament
Avui et destaquem
El més llegit