Happy Pills arriba al Canadà i preveu obrir 20 botigues

El master-franquiciat de la cadena catalana té previst inaugurar establiments durant els cinc anys vinents

Una de les botigues de Happy Pills Una de les botigues de Happy Pills

Happy Pills començarà a operar al Canadà aquest estiu a través d'un master-franquiciat que té previst obrir 20 botigues al país en els cinc anys vinents.

Segons ha informat la companyia catalana de llaminadures aquest dimarts en un comunicat, la primera botiga estarà operativa al juliol a Mont-real, i la marca ja està negociant la seva entrada als Estats Units per a principis del 2019.

L'empresa ha destacat que l'acord per al mercat canadenc ha estat possible gràcies a la col·laboració amb les consultores Cat-Fons i Morison ACPM.

Happy Pills preveu obrir cinc botigues al Canadà abans d'acabar el 2019, amb la qual cosa aconseguirà els 35 establiments: 20 a Corea, set a Espanya, cinc al Canadà, un a França, un a Àustria i un a Andorra, i estima aconseguir els 2,5 milions d'euros de facturació.

D'altra banda, la marca ha optat per la diversificació i té previst llançar al juny la seva primera col·lecció de samarretes il·lustrades amb els continguts de les seves etiquetes més venudes, que estaran disponibles a les botigues d'Espanya i al nou web de la companyia.

Més informació
Happy Pills ultima l'entrada EUA i Canadà
Happy Pills desembarca a París
Avui et destaquem
El més llegit