Freixenet ven el celler d'Henri Abelé a Nicolas Feuillatte

La cava d'Henkell es desfà de la companyia especialitzada en la producció de xampany situada a la zona de Reims

Les caves Freixenet Les caves Freixenet

Henkell Freixenet ha signat la venda d'Henri Abelé, companyia especialitzada en la producció de xampany situada a la zona de Reims, a França, al productor Nicolas Feuillatte. El celler era propietat de Freixenet des de 1985 i, des d'agost de 2018, d'Henkell Freixenet, després de l'entrada del grup alemany al capital de l'empresa catalana. Cap de les parts ha revelat cap detall financer d'aquesta operació.

Més info: Henkell & Co passa a ser Henkell Freixenet

Henri Abelé, creada el 1757, és el tercer celler de xampany més antic de la zona vitivinícola de Reims, amb un volum anual de 300.000 ampolles, i concentra la seva activitat comercial, principalment, al mercat francès. El centre Vinicole Champagne Nicola Feuillatte és la unió més antiga de productors de xampany i està composta per 82 cooperatives vitivinícolas que representen més de 5.000 vinyers de la regió.

Henkell Freixenet continuarà distribuint Henri Abelé Champagne en mercats internacionals seleccionats a través de les seves filials locals, mentre que Yvon Mau, filial de Freixenet a França, distribuirà la marca de xampany del grup Alfred Gratien a França. Per la seva banda, Freixenet seguirà distribuint Henri Abelé a Espanya en el futur.

Més informació
Bonet abandona la presidència de Freixenet
Freixenet obté el seu pitjor resultat en 100 anys
Henkell reorganitza Freixenet
Avui et destaquem
El més llegit