Holaluz revoluciona l'energia amb la primera tarifa plana de la llum

Segons la companyia, els clients sabran exactament què paguen cada mes i "evitaran sobresalts innecessaris quan arribi la factura"

Els cofundadors d'Holaluz Oriol Vila, Ferran Nogué i Carlota Pi | Cedida Els cofundadors d'Holaluz Oriol Vila, Ferran Nogué i Carlota Pi | Cedida

Holaluz trenca amb les regles del sector i llança la primera quota plana personalitzada del sector de la llum a Espanya. Amb la Tarifa Justa, els clients sabran exactament què paguen cada mes i "evitaran sobresalts innecessaris quan arribi la factura", segons ha informat la companyia en un comunicat.

La companyia està revolucionant el sector energètic fent un pas endavant en la relació de confiança amb el client. Segons exposen, "aquesta és la nova manera que té la companyia de relacionar-se amb els seus clients: mitjançant un pacte".

Amb aquesta tarifa, els seus usuaris podran utilitzar tota l'electricitat que necessitin i pagaran el mateix import cada mes. Aquesta tarifa és una quota sense penalitzacions ni sobrecostos per límits horaris o de consum d'energia, de la qual podran beneficiar-se actuals i nous clients domèstics. Això sí, hauran de tenir "en consideració el planeta" i, per tant, "un consum responsable".

La quota personalitzada s'adapta als hàbits i necessitats de cada llar. L'import es calcula en base a les dades de consum i, gràcies a la gestió interna d'aquesta informació, Holaluz ofereix una quota amb tot inclòs, també els impostos, i, com sostenen, "permet als clients oblidar-se de la gestió energètica de casa i evitar imprevistos".

La companyia va aconseguir l'any passat una facturació de 140 milions d'euros i suma més de 150.000 clients, entre domèstics i empreses.

Més informació
Holaluz comercialitza energia del parc portugués Ourika
Holaluz s’alia amb Tesla per portar les bateries domèstiques a Espanya
Holaluz munta una instal·lació d’autoconsum elèctric compartit
Avui et destaquem
El més llegit