La direcció d'EDEM, amb Hortensia Roig al capdavant, i Jordi Gual | Cedida
La direcció d'EDEM, amb Hortensia Roig al capdavant, i Jordi Gual | Cedida

Hortensia Roig: “L'educació és màgica”

L’Escola d’Empresaris de Juan Roig tanca l’any acadèmic havent format a 450 empresaris, consellers i alts directius des de 2006

“L'educació és màgica. Té el poder de canviar a les persones i la vida de les persones. Sense educació no som res”. Són paraules d’Hortensia Roig, qui s’ha estrenat com a presidenta d’EDEM Escola d'Empresaris en l’acte de cloenda del curs 15x15, que s’ha celebrat aquest divendres en el Palau dels Arts de València.

Més de 800 empresaris, directius, professionals i emprenedors han assistit a la cita, que ha comptat amb Jordi Gual, president de CaixaBank, com a ponent convidat. L’entitat és un dels 26 membres que componen el Patronat d’EDEM, fundació sense ànim de lucre de caràcter privat. En l’acte també s’ha fet homenatge a Paco Pons, mort el passat mes de gener i qui va ser president d’EDEM l'any de la seua fundació i vicepresident de l'escola durant 13 anys.

Durant el discurs de tancament del curs, el president de CaixaBank ha destacat “la importància de la transformació digital, la denominada Quarta Revolució Industrial, que obliga a tots els sectors a adaptar-se al canvi. És una realitat que el desenvolupament de les noves tecnologies està transformant les relacions econòmiques i entrant en diferents parts de la cadena de valor. Ara bé, en banca, hi ha un element essencial que caracteritza totes les transaccions: la confiança del client, principal actiu del negoci”. 

Jordi Gual, al tancament de la seua presentació, ha insistit als alumnes que “un dels elements que caracteritza als professionals d'èxit és la seua capacitat per a adaptar-se als canvis que es produeixen en l'entorn”. Per açò, els va demanar “ser flexibles, àgils en la resposta i tenir una ambiciosa visió del futur, sense oblidar l'aprenentatge continu”.

Més de 2.000 alumnes

Per la seua banda, Juan Roig ha assenyalat que “En Marina d'Empreses formem cada any a més de 2.000 alumnes en EDEM i estem accelerant en aquest moment a 115 empreses en Lanzadera, però necessitem que siguen més i estic segur que, entre tots, farem encara més gran el projecte conjuminant esforços; per açò m'agradaria demanar-vos col·laboració per a aconseguir un esperit empresarial entre els nostres joves”.

Alumnes del curs 15x15 EDEM | Cedida
Alumnes del curs 15x15 EDEM | Cedida

El Curs 15x15 té l'objectiu que, a través de les experiències i dels models de negoci explicats pel professorat, els participants extraguen idees d'estratègia, de gestió empresarial i de lideratge que els permeten contribuir a millorar el funcionament i la trajectòria de les seues empreses. Des de la seua primera edició, celebrada en 2006, més de 450 empresaris, consellers i alts directius han cursat aquest programa formatiu.

Més informació
Mercadona renova la venda online a València
500 empresaris defensen el Corredor Mediterrani des de Cadis
Avui et destaquem
El més llegit