Housfy s'endinsa en el negoci del lloguer amb una ronda de 3 milions d'euros

L'empresa de compravenda d'habitatges online incorpora el servei de lloguers amb una injecció de capital

Carlos Blanco, Albert Bosch i Miquel A. Mora, els fundadors de Housfy, en una imatge d'arxiu | Cedida Carlos Blanco, Albert Bosch i Miquel A. Mora, els fundadors de Housfy, en una imatge d'arxiu | Cedida

Housfy ha tancat una ronda de finançament de 3 milions d'euros per impulsar la seva nova divisió de lloguers. L'empresa preveu que la injecció de capital permetrà accelerar-ne el creixement i en destinarà una part al negoci de compravenda i hipoteques, tant a l'Estat espanyol com als mercats internacionals en què té presència. 

Han participat en l'operació Seaya Ventures -que ha invertit des de la creació de Housfy- i diversos fons internacionals que ja havien fet aportacions en l'anterior ronda, com Torch Capital, DN Capital i Cathay Capital. La companyia dedicada a la compravenda d'habitatges online -i d'aquí poc també al mercat del lloguer- ha vist la crisi provocada pel coronavirus com una oportunitat per al sector immobiliari. 

Més info: “El lloguer desapareixerà; i la compravenda potser també”

"La crisi de la covid-19 està obligant a tots els sectors a digitalitzar-se abans del que estava previst. Des dels nostres inicis, a Housfy sempre hem apostat per la transformació digital i ara més que mai, veiem una oportunitat única d'accelerar el nostre creixement i fer un salt exponencial", ha assegurat el CEO i fundador de la plataforma, Albert Bosch, a través d'un comunicat. 

L'objectiu de l'entrada en el mercat del lloguer és oferir un servei que se centri en la seguretat del propietari. Així, l'empresa vol garantir el pagament de la renda encara que l'inquilí no hi pugui fer front, una situació accentuada amb la crisi econòmica provocada per la pandèmia mundial. 

Més informació
Housfy creix un 260% en habitatges venuts
Housfy estrena la seva primera oficina a Madrid
“No hi ha ningú que tingui diners i no hagi invertit en el mercat immobiliari”
Avui et destaquem
El més llegit