Housfy tanca una ronda de 10 milions d'euros pel negoci internacional

La plataforma amb seu al 22@ espera tancar l'exercici amb una facturació neta de 15 milions d'euros, un 140% més que el 2020

El CEO de Housfy, Albert Bosch | Cedida El CEO de Housfy, Albert Bosch | Cedida

Housfy ha tancat una ronda de finançament de 10 milions d'euros que invertirà en desenvolupar la seva plataforma tecnològica i impulsar l'expansió internacional de la companyia, principalment a Portugal. En concret, l'empresa amb seu al 22@ espera tancar l'exercici amb una facturació neta de 15 milions d'euros, un 140% més que el 2020. En la nova ronda de finançament han participat els fons Seaya Ventures, Torch Capital, DN Capital i Cathay Capital, a través de C. Entrepreneurs, que ja havien invertit anteriorment en Housfy. Com a nous inversors, entren Aldea Ventures i CDTI. Actualment, Housfy dona feina a 200 persones a Barcelona, i ha venut prop de 5.000 habitatges i gestionat 2.000 hipoteques com a broker certificat.

L'empresa ha creat un ecosistema online de serveis immobiliaris i de la llar al sud d'Europa que permet contractar serveis i fer qualsevol gestió sobre l'habitatge: compravenda, gestió hipotecària, lloguer, reformes, mudances, serveis immobiliaris, venda directa en 24 hores, assegurances, subministraments, etc. 

Segons ha explicat Housfy en un comunicat, la injecció de capital es destinarà a la plataforma i a seguir "millorant l'experiència de l'usuari, simplificant els processos i acostant-los a tots els consumidors". 

"No hi ha tecnologia que valgui sense una bona experiència per part del client, i aquest és el nostre principal objectiu ara mateix. Tenim un gran repte per endavant: simplificar el procés dels serveis immobiliaris perquè tots els usuaris puguin fer qualsevol gestió relativa a l'habitatge de manera senzilla i fàcil des d'una mateixa plataforma", ha assegurat el fundador i CEO de Housfy, Albert Bosch.

Més informació
Housfy esquiva la pandèmia i eleva un 45% els ingressos
Housfy s'endinsa en el negoci del lloguer amb una ronda de 3 milions d'euros
Avui et destaquem
El més llegit