Hoy-voy, la primera autoescola ecològica d'Espanya

La cadena d’autoescoles incorpora el primer vehicle propulsat amb gas a Barcelona amb l’objectiu d’expandir el model als seus centres en els pròxims mesos

Hoy-voy aposta pel cotxe ecològic | Hoy-voy Hoy-voy aposta pel cotxe ecològic | Hoy-voy

La cadena d’autoescoles Hoy-voy incorpora per primera vegada a la seva flota un model de vehicle ecològic i propulsat amb gas, segons informen en un comunicat. Aquest és el primer pas de la companyia per acabar convertint-se en la primera autoescola d'Espanya que ensenya a conduir en cotxes ecològics.

L’aposta de la companyia, creada el 2012 per Carlos Duran i Jordi López, arrenca en fase de prova pilot a Barcelona, amb l’objectiu que en els pròxims mesos es pugui ampliar la flota de tots els centres que la companyia té arreu de l’Estat espanyol amb aquest tipus de vehicles respectuosos amb el medi ambient, renovant així l’actual flota de cotxes dièsel.  “Si alguna cosa bona ens ha deixat l’aturada provocada per la covid, ha estat la millora de la qualitat de l’aire i en aquesta línia volem seguir treballar”, reflexiona Duran, CEO i cofundador d’Hoy-voy.

Es tracta d’un vehicle que funciona amb dos dipòsits i, a banda del de benzina, que actua com a dipòsit secundari, n’incorpora un de gas liquat (GLP). Tot i que el cotxe pot funcionar amb tots dos, el propi vehicle utilitza sempre de manera prioritària el dipòsit de gas. Això permet reduir les emissions contaminants, contribuint de manera decidida a un model de conducció eficient i sostenible.

Amb els nous cotxes propulsats amb GLP, classificats amb el distintiu ECO de la Direcció General de Tràfic (DGT), Hoy-voy podrà continuar oferint el seu servei als alumnes inclús durant els episodis d’alerta mediambiental.

Més informació
Hoy-voy creix un 68%
Hoy-voy arrenca a Múrcia, Saragossa, Pamplona i Santander el 2019
Avui et destaquem
El més llegit