Indra fuig dels lloguers del 22@

La multinacional tecnològica traslladarà 1.200 treballadors a Sant Joan Despí

Una de les seus d'Indra Una de les seus d'Indra

L’empresa tecnològica Indra fuig del 22@ a Sant Joan Despí pels alts preus del lloguer al districte barceloní, segons avança Expansión. La multinacional reagruparà 1.198 empleats que fins ara treballaven a diferents seus de la companyia a l’edifici Inneo.

El trasllat s’emmarca en l’objectiu d’Indra de reagrupar els seus treballadors a Barcelona amb la finalitat de reduir costos i millorar el treball en equip i la productivitat de la plantilla. No obstant això, el canvi d’oficines no es produirà fins als pròxims mesos.

Més info: El 22@ registra la millor xifra de contractació d'oficines en deu anys

El nou edifici és un immoble de nova construcció que disposa de serveis com restaurant, cafeteria, zones de formació, gimnàs, auditori o espais de descans i sales per a clients.L'acord per traslladar-se a Sant Joant Despí s'ha tancat amb el fons alemany Freo, qui ha assegurat que es tracta de la major operació de lloguer en el mercat d'oficines de Barcelona en el que portem d'any. Concretament, es tracta d'11.314 metres quadrats de superfície on Freo invertirà 8 milions d'euros. La previsió és acabar la reforma a finals d'any. Serà aleshores quan Indra es podrà traslladar a la localitat del Baix Llobregat.

Dels gairebé 1.200 empleats de la unitat de negoci que ofereix serveis d’externalització de processos que es mudaran a Sant Joan Despí, 362 operen a l’edifici del carrer Badajoz i 836 ho fan a l’edifici Interface de Tànger. Actualment, la multinacional té prop de 3.100 treballadors a Barcelona repartits en quatre edificis: a la seu de l’empresa al carrer Roc Boronat, a Gran Via, al carrer Badajoz i al carrer Tànger.

Més informació
Indra guanya 70 MEUR tot i la caiguda dels ingressos
Indra vol comprar Tecnocom per 305 milions d'euros
Indra s'adjudica el tractament de les dades de les eleccions
Avui et destaquem
El més llegit