Inkemia compra Micro-Bios i Otec Riera

Les dues societats tenen la seva seu a Sant Joan Despí i sumen una facturació de 2,1 milions d'euros

La biotecnològica Inkemia té la seu central a Mollet del Vallès La biotecnològica Inkemia té la seu central a Mollet del Vallès

La biotecnològica catalana InKemia ha tancat als últims dies la compra del laboratori Micro-Bios i de Otec Riera, empresa d'inspecció, anàlisis i control de qualitat de materials polimèrics, per un import superior a 1,1 milions d'euros.

Inkemia, que cotitza al mercat Alternatiu Borsari (MAB), ha realitzat aquesta compra a través de la seva filial IUCT, que d'aquesta manera reforça el seu posicionament en les àrees de microbiologia i serveis analítics i entra en el camp de serveis a la indústria a l'àrea de polímers, pintures i petroquímica.

Otec Riera realitza tota classe d'estudis, assessoraments i controls d'índole química, física i industrial, mentre que Micro-Bios desenvolupa anàlisis, controls i aplicacions químiques i bacteriològiques per a la indústria farmacèutica, cosmètica, biotecnològica i química, entre d'altres.

Les dues societats tenen la seva seu a Sant Joan Despí (Baix Llobregat) i sumen una facturació de 2,1 milions d'euros -a tancament de l'exercici 2016- i un ebitda de 0,16 milions.

El preu de compra global, entre intercanvi d'accions i aportació dinerària, puja a 1,16 milions d'euros, més un variable de 0,52 milions condicionat als resultats del tancament dels exercicis 2018, 2019 i 2020, i a la continuïtat dels principals directius.

Més informació
InKemia ampliarà capital per a la seva expansió internacional
Inkemia inverteix 100.000 euros a Bioo
InKemia acorda una ampliació de capital de 2,22 MEUR
Avui et destaquem
El més llegit