Iogurts a granel i envasos de vidre, l'aposta sostenible de Granja Armengol

La companyia sosté que el fet de portar un recipient de casa per ser reomplert "és més ecològic, més responsable i permet estalviar uns diners"

Els iogurts més sostenibles de Granja Armengol | Granja Armengol Els iogurts més sostenibles de Granja Armengol | Granja Armengol

Granja Armengol fa un pas endavant per potenciar el reciclatge i col·laborar amb la sostenibilitat venent a les seves botigues iogurt a granel i productes en nou format de vidre, segons informen en un comunicat. La companyia sosté que el fet de portar un envàs de casa per ser reomplert "és més ecològic, més responsable, permet estalviar uns diners i contribuir a cuidar el medi ambient, entre d’altres".

Precisament per això, l'empresa vol donar servei al nou tipus de consumidor que aposta per reduir embalatges i per aliments de proximitat. Per això, a partir d’ara a les seves botigues es pot comprar el seu iogurt a granel elaborat en envasos recuperables per tal de no generar cap tipus de residu plàstic en el procés d’elaboració.

A més, fa poc també han tret al mercat l’ampolla de llet en envàs de vidre de 750 mil·lilitres i noves varietats de iogurts i flams en vidre amb l'objectiu de "vetllar entre tots per a un món més sostenible".

Més informació
L'aposta sostenible de La Fageda: iogurts a granel i envasos de cartró
Ocenic Resins i Aerox, empreses sostenibles amb premi
Economia digital i sostenibilitat
Avui et destaquem
El més llegit