Fainé, guardonat amb el 'Forbes' a la filantropia

Es tracta de la primera edició d'aquest premi a Espanya, que té per objectiu donar més visibilitat a aquelles accions que contribueixen a una societat més justa

Isidre Fainé i Florentino Pérez a l'acte d'entrega del premi Forbes a la Filantropia Isidre Fainé i Florentino Pérez a l'acte d'entrega del premi Forbes a la Filantropia

El president de la Fundació Bancària La Caixa i de Criteria Caixa, Isidre Fainé, ha estat guardonat amb el premi Forbes a la Filantropia 2018. Fainé, que ha recollit el guardó aquest dilluns a l'Hotel Intercontinental de Madrid de la mà del president d'ACS, Florentino Pérez, ha estat distingit amb aquest guardó "per la seva important tasca al capdavant de la Fundació Bancaria La Caixa".

Es tracta de la primera edició d'aquest premi a Espanya, que té per objectiu promoure la filantropia i donar major visibilitat a totes aquelles accions que contribueixen a una societat més justa. Fainé ha posat de manifest en una entrevista a la revista Forbes que "crec que la vida és servei" i ha afegit que "sempre he tractat de mantenir aquesta actitud en qualsevol de les activitats i empreses que, personal o professionalment, he emprès en la meva vida".

De la seva banda, l'editor i director de ForbesAndrés Rodríguez, ha subratllat que la revista "vol donar major visibilitat a tots els que estiguin darrere d'aquest premi" i ha felicitat Fainé pel "seu incommensurable esforç al capdavant de la Fundació “la Caixa” perquè la societat civil sigui una mica millor". De fet, La Caixa ja ha dedicat més de 5.000 milions d'euros a diferents projectes socials en l'última dècada.

A l'acte de lliurament del Premi Forbes a la Filantropia 2018 han assistit també altres destacats líders empresarials com José María Álvarez Pallete, president de Telefónica; Ignacio Garralda, president de Mutua Madrileña; o Jaume Giró, director general de la Fundació Bancària “la Caixa”, entre d'altres.

Més informació
CaixaBank: set anys al rànquing més sostenible
La Caixa impulsa la sortida al mercat de 20 projectes d'investigació biomèdica
L’Obra Social La Caixa facilita la tornada a l’escola a 10.500 nens en risc d'exclusió
Avui et destaquem
El més llegit