Javier Sánchez-Prieto, nou president d'Iberia

El grup IAG nomena Marco Sansavini per substituir el fins ara conseller delegat de Vueling

Javier Sánchez Prieto, nou president d'Iberia | Europa Press Javier Sánchez Prieto, nou president d'Iberia | Europa Press

Javier Sánchez-Prieto serà el nou president i conseller delegat d'Iberia a partir del març. El directiu, fins ara al capdavant de Vueling, substituirà Luis Gallego en el càrrec. Aquest, per la seva banda, ocuparà el lloc de Willie Walsh com a conseller delegat de IAG, que es retirarà d'aquí dos mesos. Aquest joc de les cadires es completarà amb el nomenament de Marco Sansavini com a president i conseller delegat de Vueling, la vacant que deixa Sánchez-Prieto.    

Sánchez-Prieto ha estat tres anys al capdavant de Vueling, després de passar pel Grupo Uralita -Coemac des del 2015- i per Air Nostrum. Quan es va crear Iberia Express l'any 2012 es va convertir en el director financer, per un any després passar a director financer i d'estratègia d'Iberia fins el 2016.

Per la seva banda, Marco Sansavini és l'actual director comercial d'Iberia, un càrrec que ha ocupat durant set anys, en què ha transformat la imatge corporativa de la companyia. "Em complau que formin part del meu equip quan assumeixi el nou càrrec i tinc l'absoluta confiança que continuaran desenvolupant l'exitosa estratègia de les aerolínies", ha dit Luis Gallego. "Tinc la certesa que són les persones idònies per liderar Iberia i Vueling; els dos han treballat diversos anys al grup i tenen una excel·lent trajectòria", ha assegurat Walsh. 

Més informació
IAG supera les carbasses de Norwegian i compra Air Europa
Vueling crea la seva propia companyia de 'handling'
Vueling augmenta l'oferta d'hivern després d'un estiu marcat per les vagues
Avui et destaquem
El més llegit