José María Torres, candidat a presidir la Cambra de Barcelona

L’empresari ha escollit el lema 'Les empreses al capdavant!' per a la seva campanya

El president executiu de Numintec, José María Torres El president executiu de Numintec, José María Torres

L’empresari José María Torres, president del Grup Numintec, encapçalarà una candidatura a la Cambra de Comerç de Barcelona per treballar en una renovació de la gestió de l’entitat “on hi hagi cabuda per a totes les empreses que representen el teixit empresarial de Barcelona”, ha anunciat aquest dimecres.

Torres ha pres la decisió perquè creu que “la Cambra ha d’experimentar un procés de transformació i obertura centrat en prestar servei de forma real a totes les empreses”. És per això que ha escollit com a lema de campanya Les empreses al capdavant!

En les properes setmanes, Torres seguirà treballant amb l’equip que ha configurat perquè, en les seves paraules, “volem fer de la Cambra una entitat oberta, que sigui la referència de les empreses davant de qualsevol consulta en matèria d’internacionalització, digitalització, formació, networking o finançament. A la nova Cambra es treballarà per a tothom, tant per les grans com per les petites empreses de tots els sectors. El nostre objectiu és donar servei, reforçar el teixit empresarial barceloní i català i acompanyar a les empreses en la seva transformació digital generant oportunitats de negoci, entre altres, per tant, farem una Cambra transparent i sense interessos contraposats”.

Cinèfil i esportista

José María Torres  és vocal consultor del ple de la Cambra de Comerç de Barcelona, entitat amb la que té vinculació des del 2008, quan va començar la seva tasca com a patrocinador, donant suport a tot tipus d’iniciatives i promovent serveis com a via per al finançament de la Cambra. A més és soci i vocal de Foment del Treball, patró de la Fundació PIMEC i soci d’ACEDE Catalunya, entre d’altres.

Torres és fundador i president del Grup Numintec, format per quatre empreses: Numintec, que ofereix solucions de valor afegit i software de Telecomunicacions; Invox, empresa de consultoria de solucions en cloud i de desenvolupament a mida en aquest àmbit; Numintelecom, que comercialitza serveis d’infraestructura i connectivitat a empreses i Numintec Portugal, que distribueix les solucions de Numintec als països de parla portuguesa. El Grup Numintec dóna servei a més de 3.500 empreses de 30 països.

En la vessant social i cultural, Torres ha estat productor de El Corredor, el curtmetratge més premiat de la història del cinema espanyol, entre els que va obtenir el Gaudí i el Goya així com més de 100 premis a escala nacional i internacional, sent finalista en els premis Òscar. 

Més info: 'El corredor': buscant una segona oportunitat

En l’àmbit esportiu, José Maria Torres va ser un esportista d’elit, medalla d’or al mèrit esportiu concedida per ser 2 vegades campió del món de karate, 5 vegades campió d’Europa, 10 vegades campió d’Espanya i 75 vegades internacional amb la selecció espanyola.

Més informació
Numintec obre oficina a Madrid per créixer
Avui et destaquem
El més llegit